Skip to content

3D-FILM & ANIMATION

Ska du marknadsföra en produkt för att öka försäljningen? Ska den visualiseras i sin rätta miljö? Eller vill du visa flöden i en process eller industri genom en 3D-animation? Du kanske har en färdig idé, annars hjälper vi till med idé och filmmanus.

Med en 3D-film och animationer får du obegränsade möjligheter att visa svårförklarade processer på ett enkelt, överskådligt och interaktivt sätt. Det kan vara produkter placerade i en tekniskt avancerad miljö som är svåra att upptäcka, då kan man i en animation kombinera övergripande vyer och i nästa ögonblick detaljerade vyer på mikroskopisk nivå. Animationen gör det lättare att få fram ett tydligt budskap och förmedla känslor och miljöer.

Vi kan addera musik och röstspeaker som ytterligare förstärker berättelsen på ett effektfullt sätt. Fler sinnen aktiveras när vi tittar på film. Det är dessutom lättare att fånga uppmärksamheten hos besökare på webben med rörligt material.

Här är exempel på typer av animationer vi producerar

  • Reklamfilm
  • Företagspresentation
  • Instruktionsfilm
  • Produktanimation
  • Mässfilm
  • Korta animationer till sociala medier

För att ta fram en kostnadseffektiv 3D-producerad animation på din produkt behövs bra underlag. Det kan exempelvis vara en CAD-fil – om produkten är komplex är det en förutsättning för att få ett korrekt slutresultat. Om CAD-underlag inte finns tillgängligt, kan du ge oss information om produkten som tekniska data, färger och material. Även gärna egna foton som tydligt visar produktens utförande, material och färg.

Läs mer om 3D-visualisering av produkter (processbeskrivning pdf)

Se gärna vår film om 3D-visualisering som kortfattat beskriver hur det går till att göra en animerad film av dina produkter. Här beskrivs vilket underlag som behövs och hur processen går till.
(Klicka på bilden för att se animationen)
Grafiska animationer av produkter eller processer är ett utmärkt sätt att på ett pedagogiskt och visuellt tilltalande sätt åskådliggöra fördelar och funktioner som annars kan vara svåra att förmedla till tredje part.
(Klicka på bilden för att se animationen)
Med effektfulla genomskärningar i en 3D-animation blir det enklare att förklara fördelar och beskriva en produkts funktion i trånga utrymmen. Utan att ha med objekt som stör.
(Klicka på bilden för att se animationen)
Produktanimationer är ett utmärkt sätt att beskriva funktioner och tillvägagångssätt.
(Klicka på bilden för att se animationen)
Marknadsföring med en kort och effektfull reklamfilm. När det gäller 3D-animation är det bara idéerna som sätter gränsen!
(Klicka på bilden för att se animationen)